skip to Main Content

5 favo webshops voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Visual by Leena World

Een wierook, de juiste edelsteen, salie, kaarsen, allemaal kleine dingen die ons kunnen ondersteunen in onze spirituele reis. Wierook is bijvoorbeeld fijn om op te steken bij het mediteren, edelstenen kunnen je helpen dingen los te laten (bijvoorbeeld), salie is fijn voor het reinigen van een ruimte en kaarsen zijn fijn om op te steken tijdens een ceremonie of wanneer je in je journal schrijft. Er zijn de laatste paar jaren steeds meer webshops bijgekomen, in dit artikel delen wij graag 5 webshops die bijdragen aan jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Moon Feels, webshop voor persoonlijke en spirituele groei.
Original picture by Samuel Austin

Moon Feels is nog redelijk nieuw, zij zijn pas afgelopen April online gegaan en nu al een favoriet bij ons! Jazzmin, de eigenaresse van Moon Feels, startte de webshop op hét perfecte moment. Nu met alle heisa kunnen we haar prachtige producten extra goed gebruiken om connected te blijven met onszelf. Van wierook tot edelstenen, van tarot kaarten tot sieraden, Moon Feels got it all!

De branding, de producten, de verpakkingen bij je bestelling, de energie van Jazzmin zelf en haar mooie content op hun Instagram… het is het hele pakket wat ons liet vallen voor Moon Feels, nu jij nog!

Instagram: @moonfeelsonline
Website: MoonFeels

Home Jewels, webshop voor persoon- en spirituele ontwikkeling.
Original picture by Daria Rom

Home Jewels, ook een nieuwkomer! Wij ontdekten Home Jewels op Instagram, twee zusjes (en nu dus ook zakenpartners) hebben hun handen in één geslagen en zijn een webshop gestart voor… de naam zegt het al, Home Jewels :). Edelstenen, mooie sfeerlichten (van edelsteen), edelsteen rollers voor je dagelijkse beauty momentjes en nog meer kun je vinden bij Home Jewels.

Neem snel een kijkje op hun Instagram en webshop!

Instagram: @homejewels
Website: HomeJewels

Cosmix Box, webshop voor spirituele -en persoonlijke ontwikkeling.
Original picture by Dan Farrel

Cosmic Box is iets anders dan de andere webshops maar daarom niet minder leuk! Cosmic Box heeft namelijk iets speciaals, een membership! Say what?! Jup, een membership. Voor maar €24,95 per maand ontvang je elke maand een box met minstens 4 producten, een digitale bonus (bijv. een e-book) én dan ook nog eens elke maand een ander thema!

Mocht je een eenmalige box willen, dan kun je de Spirit Box bestellen met daarin een amethist, celestien en een seleniet (ter bevordering van jouw intuïtie). Wij zijn fan!

Instagram: @cosmicbox.nl
Website: CosmicBox

Honey Honey, webshop voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.
Original picture by Madeleine Ragsdale

We weten inmiddels wel dat edelstenen geweldig zijn ter ondersteuning van onze persoonlijke ontwikkeling, maar wist je ook dat bloemen super goed helpen? Mayke, de eigenaresse van Honey Honey Healing maakt bloemen remedies! Hoe f*cking vet, right? Haar remedies zullen jou helpen om emotioneel en spiritueel (weer) in balans te komen. Al haar producten zijn handmade en je hebt ook de mogelijkheid voor een ‘custom blend’, hierbij gaat Mayke speciaal voor jou aan de slag met een blend ‘op maat gemaakt’.

Instagram: @honeyhoneyhealing
Website: HoneyHoney

Crystal by Nature, webshop voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.
Original picture by Franco Antonio

Crystals by Nature heeft een hoop producten, dus pak er gerust een theetje bij en scroll lekker door de website. Ze hebben edelstenen & mineralen (zowel ruw als gepolijst), sieraden, zoutlampen én etherische oliën. Eén waarschuwing, tijdens het scrollen door hun website word je héél hebberig! Neem snel een kijkje op hun Instagram en stay tuned, want volgende week komen er mooie nieuwe producten bij.

Instagram: @crystals.bynature
Website: Crystals By Nature

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Back To Top