skip to Main Content

Een Badass Mindset, de eerste stap richting jouw droomleven

Heb jij het gevoel dat je nog niet uit het leven haalt wat eruit te halen valt? Wil jij de baas zijn in jouw leven, de touwtjes in eigen handen hebben? Zodat ook jij jouw droomleven kunt leven? Herprogrammeer dan je mindset. 

Een positieve mindset brengt je ver, dat heb je waarschijnlijk al vaak gehoord maar wist je ook al dat het de eerste stap is richting jouw droomleven? Wat houdt het nou eigenlijk echt in en hoe zorg je voor zo’n positieve aka Badass Mindset?

Fixed Mindset vs Badass Mindset 

Iemand met een fixed mindset ziet alleen maar beren op de weg, denkt in problemen, zit vol excuses, neemt dingen persoonlijk, voelt zich vaak aangevallen en voelt zich vaak bedreigd door het succes van anderen.

Iemand met een badass mindset daarentegen is overwegend positief (niet 24/7 want hey, we zijn mens), ziet geen problemen maar kansen, denkt in oplossingen, is gek op het verkennen van de wereld en zichzelf ontplooien en groeien. 

Een Badass Mindset is fokking belangrijk, why?

Volgens mij is het wel crystal clear waarom een badass mindset van belang is als jij ready bent voor het leven van je dromen. Toch licht ik het graag nog even voor je toe: Het leven heeft een deadline, elke dag word je toekomst korter
Oke, en nu iets minder dramatisch: Een badass mindset heb je nodig om uit je comfortzone te stappen, om het diepe in te springen. Hierdoor voel je die innerlijke vuur en doe je er alles aan om je dromen te verwezenlijken. Je hele leven en hoe je het leven ervaart begint bij een Badass Mindset, believe me dit is echt de eerste stap richting jouw droomleven

Hoe maak je de switch van een fixed mindset naar een Badass Mindset?

Deze switch maak je niet van de een op de andere dag, gun jezelf de tijd om te ontdekken, te leren en het toe te passen. Het begint bij het beter begrijpen hoe ons brein werkt. Iedereen heeft namelijk een eigen paradigma, een voorprogrammering. Deze paradigma (voorprogrammering) is jouw onbewuste systeem, het is de manier waarop je de wereld ziet en ervaart. Dit onbewuste systeem zit vol met informatie, plaatjes, gedachten en ideeën die er in jouw jongste jaren zijn ingegooid. Doordat je deze informatie, plaatjes, gedachten en ideeën herhaaldelijk hebt gehoord (en inmiddels ook het jezelf hebt verteld) ben je erin gaan geloven. Zo heb je je eigen overtuigingen gecreëerd. 

Als jouw onbewuste systeem, jouw voorprogrammering aka jouw paradigma, negatief is geprogrammeerd dan zul je ook overwegend negatieve gedachten hebben. Jouw paradigma is dus een grote massa aan gewoontes en een gewoonte is een idee/gedachte/handeling die door en door herhaalt is.

Believe – Potential – Action – Results

Alles wat jij jezelf (of wat jouw omgeving) herhaalt ga je geloven en wordt dus een overtuiging. Als jij ervan overtuigd bent dat jij niet goed genoeg bent voor die ene droombaan of dat je het niet verdient om jouw droomleven te leven dan zul je niet vanuit je volledige potentieel gaan leven. Je haalt er dan niet uit wat er in zit en dit zorgt ervoor dat je weinig tot geen actie onderneemt, wat resulteert in ‘zie je nou wel, ik kan het niet’. 

BELIEVE → POTENTIAL → ACTION → RESULTS → BELIEVE → POTENTIAL → ACTION → RESULTS → je snapt het, de cirkel blijft doorgaan.

Dus, wat moet je doen? 

Kom erachter hoe jouw onbewuste systeem, jouw paradigma is geprogrammeerd. Implementeer nieuwe, positieve gedachten, blijf deze positieve gedachten herhalen, voel het en geloof het tot in je kleine teen. Dan zul je meer vanuit je potentieel leven, zul je (meer) actie ondernemen, waardoor je grotere resultaten zult behalen. 

Dit artikel is natuurlijk heel kort door de bocht hoe je het kunt aanpakken, maar wel de harde kern. Wil je dieper op deze materie in gaan? Klik dan hier en krijg 50% korting op het e-book ‘How To Create A Badass Mindset’.

Ben jij ready voor jouw Badass Self en het leven van je dromen? Ga dan nu aan de slag met jouw Badass Mindset en zet die eerste stap richting jouw droomleven.

Boeken tip:
Master Your Mindset – Michael Pilarczyk

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
Back To Top