skip to Main Content

Volle maan in Stier – 31 oktober

Photo by Kym Mackinnon

Een volle maan is een moment om niet te missen! Niet alleen kunnen we mentaal niet om heen, ook ons lichaam voelt de volle maan sterk. De volle maan staat voor afsluiting en reflectie, een moment om te groeien en de shit achter je te laten. Door stil te staan bij de emoties en prikkels van de volle maan, maak je de bagage lichter om een nieuwe fase in te gaan. Dit keer staat de volle maan in Stier, maar wat betekent dit?

Naast de prikkels die je zelf binnen krijgt, is het ook goed om stil te staan bij het thema die elke volle maan met zich mee brengt. Met de volle maan in Stier ligt het thema rondom groeien, perfect voor jouw Badass instelling! De maan staat in Stier, een relaxed sterrenbeeld dat het liefst niet al te veel buiten zijn comfortzone kijkt. Liever in een relaxed state of mind dan lastige problemen tackelen. Geen gekke onverwachte shit, maar een voor uitgestippeld plan om overal op voorbereid te zijn. Daarnaast is Stier down to earth en weet emotionele bagage vrij goed achter zich te laten of liever te vermijden. 

Tijdens de volle maan is het fijn om te mediteren en alle prikkels en indrukken tot je te laten komen. Door de volle maan worden we sensitiever en voelen we emoties sterker in ons lichaam. Een goed moment om bewust aandacht te geven in de processen die in je lichaam maar ook in je mind afspelen. Welke patronen blijven maar door je hoofd spoken? Waar in je lichaam voel je ongemak of juist excitement? Hoe was de afgelopen maand voor je en waar valt nog aan te werken? 

Recht tegenover de volle maan in Stier, staat de zon in Schorpioen. Een pittig sterrenbeeld dat ons dwingt om te groeien, onze passies achter na te streven en juist buiten onze comfortzone te kijken. Om niet alleen grenzen over te gaan, maar ook onze angsten onder ogen komen en werken aan de problemen die we liever onder het oppervlak vegen. 

Een tegenstelling tussen zon en maan die we zeker gaan voelen. Want alhoewel het fijn is om binnen jouw comfortzone te blijven, kan je niet groeien zonder een risico te nemen. De volle maan in Stier geeft aan dat we niet alleen buiten onze comfort zone moeten treden om te groeien. We kunnen alleen groeien als we werken aan de ongemakkelijke obstakels die we tegenkomen. Plan de volle maan rustig in, met fijne dingen om je zintuigen te stimuleren. Want naast verhoogde emoties, zullen ook onze zintuigen extra versterkt worden door Stier. Voel, ruik en proef de volle maan. Ga niet alleen aan het werk tijdens dit hoogtepunt, maar durf ook te genieten bij de bom aan energie die op je af komt. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top