skip to Main Content

Krijg alles in je leven waar je ooit van hebt gedroomd!

Krijg alles in het leven waar je ooit van hebt gedroomd!

Stel je eens voor dat je alles kon hebben waar je ooit van hebt gedroomd. Een wereld waarin geld en tijd spelen geen rol spelen. Wat zou jij dan doen? Wie zou jij dan zijn? Beeld je eens in dat je alle vrijheid van de wereld hebt en alle juiste mensen en avonturen moeiteloos op je pad komen. Waarschijnlijk heb je vast wel eens nagedacht over wat je met een miljoen zou doen. Hoe zou je leven er dan uit zien? GEWELDIG, neem ik aan? Wat nou als ik jou vertel dat dit mogelijk is.. Jij kunt je droomleven namelijk manifesteren.


Krijg alles in je leven waar je ooit van hebt gedroomd! Met manifestatie, dit is het proces waarbij iets uit je verbeelding/gedachten onderdeel wordt van je realiteit. Het is de kunst om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Het is het idee dat alles wat je wenst van jou kan zijn en dat het recht in de palm van je hand zal vallen. Je kunt het manifestatie proces bijvoorbeeld gebruiken voor werk, geld of vakanties. Je kunt het zelfs gebruiken om de liefde van je leven naar je toe te trekken.


Hoe kun je manifesteren?

Ik wil je kennis laten maken met de basis stappen van het manifestatie proces, zodat je vandaag nog aan de slag kunt met het manifesteren van je droomleven. 

  1. Beslis wat je wilt.

Pak pen en papier en neem de tijd om eens goed te bedenken hoe je droomleven eruit ziet. Hoe ziet je dagbesteding eruit? Met wie ga je om? Welke kleding draag je? Waar ga je op vakantie? Hoe laat sta je iedere dag op? Werk je voor een baas of begin je voor jezelf?

Droom zonder limiet! Er is geen goed of fout. Dit gaat om jouw dromen en jij hebt de kracht om ze tot leven te brengen! Dus, schrijf alles op tot in het kleinste details.

  1. Wees een match met de juiste frequentie

Je hebt vast wel eens gehoord dat alles bestaat uit energie. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat alles in ons Universum vibreert op een bepaalde frequentie. De atomen in ons lichaam trillen op een bepaalde frequentie. Om een buitengewoon leven te leiden, moet je matchen met een hoge frequentie. (High vibes!)

We hebben het hier over science.. maar heel simpel gezegd kun je het als volgt zien:

Voel je je down, boos, gefrustreerd of jaloers, dan zit je op een lage frequentie en trek je hier meer van aan in je leven.

Voel je je dankbaar, vrolijk en geliefd, dan zit je op een hoge frequentie en trek je hier meer van aan. Het is nu aan jou om te zorgen dat je op die hoge frequentie blijft, zodat je een match wordt voor je verlangens.

Voel je je een moment down of verdrietig? Geen paniek! Erken je gevoelens en wees je er vervolgens van bewust dat deze lage vibraties niet bijdragen aan het creëren van jouw droomleven. Keer de situatie of je gedachten om naar iets positiefs. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het gaat.

  1. Leef je droomleven NU al.

Stap uit je comfortzone en leef je droomleven NU al. Belichaam de energie van wat je wilt aantrekken en het zal vanzelf verschijnen in je leven.
Wil je meer reizen of vaker op vakantie? Ga er dan nu al op uit in eigen land!
Wil je een nieuw huis of appartement manifesteren? Wees dan NU dankbaar voor je huidige huis. Wil je promotie krijgen op werk en doorgroeien naar de functie van manager? Wees dan dankbaar voor je huidige functie en neem alvast extra verantwoordelijkheden op je.

Gedraag je alsof je droom al is uitgekomen en wordt nog meer een match met jouw verlangens. Wanneer je dit doet zullen de juiste mensen en kansen vanzelf op je pad komen en leef jij in no-time jouw mooiste leven.
Deze laatste stap vraagt om toewijding en motivatie, maar weet en geloof dat jij de kracht hebt om je dromen uit te laten komen. 

Uiteraard zijn er nog meer manieren om te manifesteren, maar met deze stappen kom je al een heel eind. Ik hoop dat je ze direct gaat toepassen. Ik ben benieuwd wat jij als eerste wilt manifesteren. Laat het ons hieronder weten.

Geschreven door de Manifestatie Coach Merisa

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top