skip to Main Content

Alles bestaat uit energie, maar what the f*ck is energie?

Alles bestaat uit energie, maar what the f*ck is energie?

Energie, je vindt het overal om je heen. Vandaag wil ik jou in vogelvlucht meenemen door wat energie nu eigenlijk is Maak jouw snelheidsgordels, maar vast, want het wordt een pittige rit! 

 

Wat is energie?

Laten we beginnen met de basis. En de basis is als volgt: jij bent energie, jouw huis is energie, de natuur is energie en de bank waar je op zit is energie. Sterker nog: ALLES is energie. Dit wilt ook zeggen dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Hoe alleen we ons soms ook voelen: dit ben je nooit. Energie is dan ook oneindig. Het kent geen limiet. Vanuit de kennis dat alles energie is, zijn er ook een aantal stromingen van energie. Denk hierbij aan tijd of geld, maar ook geluk en liefde. Weet je wat het leuke hiervan is? Je kunt er mee spelen. Energie is eigenlijk simpel: je stoot het af of je trekt het aan. Als je dit al wist? NICE! Want dan weet je precies waar ik nu over wil beginnen. Wist je dat nog niet? No problemo, want hoe dieper we op dit onderwerp in gaan hoe sneller je het gaat begrijpen. Nu eerst, voor ik met je door wil gaan naar het volgende, wil ik energie tastbaar maken voor je. Het is maar een kleine oefening. Het maakt niet uit of je staat of zit. Of als je dit buiten of binnen doet. Het enige wat je hierna hoeft te doen is even je telefoon weg te leggen en een paar seconde in je handen te wrijven. Van boven naar onder en van links naar rechts, tot dat je voelt: nu is het goed. Wanneer je klaar bent met het flink door je handen wrijven mag je je handen een beetje van elkaar houden. Voel het energie bolletje maar tussen je handen zitten. Voel maar wat het energie bolletje wilt doen. Wilt het groter worden? Of misschien kleiner? Ga er maar eens mee spelen en als je uitgespeeld bent? Bedank het energie bolletje maar en plaats het in je hart. Voel het geluk en de liefde maar door je lichaam stromen. DAT is energie. Nu wil ik je meenemen naar het volgende. Want door het te voelen zullen er vast een aantal ‘aha’ momentjes zijn geweest. En zo begint alles steeds meer op z’n plek te vallen. Ben je er klaar voor? Kom maar mee.Wet van Aantrekkingskracht: hoe werkt dit?

Als ik het ga hebben over de stromingen van energie en het aantrekken/afstoten van energie kom ik al snel uit bij de ‘Wet van Aantrekkingskracht’. Dit is een Universele Wet waar iedereen gebruik van kan en mag maken: JA, jij ook! Het ligt binnen handbereik. Ik zal dit met zo een simpel mogelijk voorbeeld proberen uit te leggen. We kennen allemaal wel van die dagen dat we al wakker worden en denken: ‘ik heb zo geen zin in deze dag’ of ‘deze dag wordt vreselijk’. En nu zul je het vast al kunnen raden: je dag verloopt verschrikkelijk. Je staat op en je stoot je linker kleine teen tegen je bed rand. Je gaat douchen, omkleden, ontbijten en daarna bij het tandenpoetsen knoei je tandpasta op je witte blouse. Vervolgens ren je je huis uit en vergeet je je autosleutels of ov-kaart waardoor je bijna te laat komt op je werk of studie. En vanaf het moment dat je zegt: SHIT, ik kom te laat. 3x raden: het gebeurt ook. Zo verloopt jouw dag van kwaad tot erger. Dit is letterlijk de wet van aantrekkingskracht. Jij zegt het, het Universum geeft het. Je trekt het negatieve aan en stoot het positieve af. Dit is natuurlijk iets wat je niet wilt. Dus laten we het gaan ombuigen! Vanaf nu ga jij iedere ochtend al het positieve aantrekken. Geen vertragingen meer, geen uitzonderingen meer, je gaat het gewoon doen! Je begint iedere ochtend voor dat je wakker wordt en op je telefoon kijkt met minstens 5 dingen te zeggen waarvoor je dankbaar bent. Wanneer je dit gedaan hebt zeg je tegen jezelf: vandaag wordt een mooie dag! Voel het maar! Vooral het stukje voelen is belangrijk, want dit zet dus de wonderen in de wereld en versterkt de kracht van het hardop zeggen. En als het zeggen en voelen niet genoeg is? Dan sluit je je ogen en visualiseer maar eens hoe je dag zal verlopen. Voelt heerlijk he? En zo simpel is het dus. Dit kun je overigens toepassen op alle gebieden van je leven. Ga er na het lezen van deze blog maar eens mee spelen, en ontdek de kracht van energie!
Myrthe Pellemans Readings

Myrthe | healer, spiritueel coach, medium, lichtwerker

Ik ben healer, medium, lichtwerker en spiritueel coach. Ik geef coaching op het aardse stuk, maar ook op het spirituele stuk. Ik geef healingen (reiki, chakra, magnetiseren). Ik geef readings, maar ik doe ook huisreinigingen en zwarte magie verwijderen. Ook channel ik de Enchanted Light Codes die een behoorlijk magisch en helend effect hebben. Mijn intentie is zuiver en ik zal altijd alles vanuit liefde en licht doen. Dit doe ik vanuit mijn praktijk ‘Skye Coaching en Healing‘. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top