skip to Main Content

De shift van 3D naar 5D.​

De shift van 3D wereld naar 5D wereld.​

De shift van 3D wereld naar 5D wereld.​

We gaan in dit artikel best diep qua informatie, so be prepared we gaan het hebben over de shift van 3D wereld naar 5D wereld. Wij leven in een dimensie, een dimensie is een staat van bewustzijn. Dit is niks tastbaars, je kunt het slechts ervaren. De aarde (en dus de meerendeel van de mensheid) heeft jarenlang in de 3e dimensie gezeten en is langzamerhand de shift aan het maken naar de 5e dimensie (via de 4e dimensie). Dit proces (shift) is al heel lang gaande en wanneer je dit aan het lezen bent is de aarde zelf al begonnen aan de shift alleen zitten wij, de mensheid, er nog tussenin. Dit kan alles te maken hebben met jouw lage energie van de laatste tijd! Maar hoe dan?

Kenmerken van de 3e, 4e en 5e dimensie

Even in het kort de kenmerken van de derde tot de vijfde dimensie zodat je dit artikel beter kunt begrijpen en dus de tips ook echt kunt gaan toepassen. De 3D wereld gaat gepaard met haat, ego, woede, onmacht, frustratie, macht etc. De 5D wereld daarentegen gaat gepaard met liefde, balans, harmonie, licht, eenheid etc. Zoals ik in de inleiding al aangaf, is onze planeet Aarde al geshift, het is nu aan ons om ook te gaan shiften. Echter zitten wij nog in de tussenfase aka de 4D wereld. 

 

Deze 4D wereld gaat gepaard met chaos. De energie die hierbij loskomt is heftig en ontregeld, hierdoor wordt jij als individu heel erg op de proef gesteld. Maar hoe kun je hiermee omgaan? En wat heeft dit voor jou te betekenen? Je kan twee dingen doen! 

 

1) Je blijft in deze tussenfase hangen, wat jou op den duur jouw kop kan kosten. 

2) Of je zet je schouders eronder, je gaat terug in je eigen kracht staan  en je gaat mee met de shift.

Het is JOUW tijd voor ontwikkeling en groei, ga ervoor! Het is niet makkelijk, en misschien heb je ook geen idee waar je moet beginnen. Hierbij deel ik graag vijf 5 tips met jou zodat ook jij die shift kan maken naar de 5D wereld. 

 • Mediteer en visualiseer iedere ochtend en iedere avond!
  Neem voor je überhaupt op je telefoon gaat een momentje voor jezelf. Ga rustig zitten en zorg dat je even goed grondt. Laat via je stuitje, je linker/rechtervoet boomwortels uit de grond schieten. Voel maar hoe je goed contact maakt met de aarde.

  Visualiseer je dan hoe je wilt dat jouw energie is de gehele dag. Misschien heeft jouw energie een kleur, of misschien wil je het wat dichter bij jezelf hebben; doe dit dan.

  Wanneer je gaat slapen doe je hetzelfde, je grond nog eens lekker en dan wanneer je gaat visualiseren mag je naar een bos toe. Loop een klein rondje door dit bos tijdens je visualisatie en voel hoe je hoofd leeg raakt van alle gedachten/invloeden van die dag. Dit zorgt ervoor dat je weer lekker kunt slapen.

 • Drink voldoende bronwater! Geen kraanwater, want hier zit fluoride in. Dit blokkeert jouw ‘derde oog chakra’.

 • Zorg dat je genoeg naar buiten gaat. Met voorkeur een wandeling in de natuur zodat je jezelf kunt omgeven met hoge vibraties. Ook dit zorgt weer dat je beter in je vel komt te zitten.
 • Reflecteer iedere dag om te kijken hoe je dag was. Zo kun je straks de vooruitgang merken.

 • Voel je dat je wilt rusten? RUST! Dit is in deze periode extra van belang.
    
 • Maak dagelijks contact met jouw eigen licht, jouw Hogere Bewustzijn. Het is de perfecte tijd om opnieuw de verbinding met jezelf aan te gaan. 

Probeer bovenstaande tips uit en kijk wat goed voelt voor jou. Er zijn ook nog manieren om jezelf af te sluiten voor deze chaotische energie en jezelf te zuiveren, namelijk:

 • Draag de komende tijd een Labradoriet bij je.

 • Vraag Aartsengel Michaël voor bescherming door een cocon van licht en liefde om je heen te zetten.

 • Douche dagelijks met fijn Himalaya zout. Zo spoel je nog eens extra de energie van je af (NIET DOEN BIJ EEN GEVOELIGE HUID).

Heb je nog vragen over deze shift? Dan kun je mij altijd een berichtje sturen via Instagram @myrthepellemans

YOU GOT THIS! 

Myrthe Pellemans

Hi mooi mens, mijn naam is Myrthe! 

Sinds klein af aan heb ik mij altijd al anders gevoeld en was het een behoorlijke strijd om van planeet Aarde mijn thuis te maken. Ik paste nooit ergens bij en werd vaak ‘raar’ gevonden. Nu weet ik dat dat ‘raar’, bijzonder is! Ik ben healer, medium, lichtwerker en spiritueel coach. Alle gaves die ik heb gekregen heb ik dan ook weten te omarmen. Het is een deel van mij en hiermee kan ik continue zaadjes van licht blijven planten om mee te helpen aan een betere wereld. Ik geef coaching op het aardse stuk, maar ook op het spirituele stuk. Ik geef healingen (reiki, chakra, magnetiseren). Ik geef readings, maar ik doe ook huisreinigingen en zwarte magie verwijderen. Ook channel ik de Enchanted Light Codes die een behoorlijk magisch en helend effect hebben. Mijn intentie is zuiver en ik zal altijd alles vanuit liefde en licht doen. Dit doe ik vanuit mijn praktijk ‘Skye Coaching en Healing’. Door de nodige levens lessen gehad te hebben kan ik hier andere mooie zielen weer verder begeleiden om terug op hun levenspad te komen.

Instagram: @myrthepellemans

Lees hier meer artikelen over spiritualiteit! 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top