skip to Main Content

De volle maan in Leeuw – Januari

Volle maan in Leeuw - Januari

Volle maan in Leeuw - Januari

Volle maan staat voor het kosmische hoogtepunt waar je bij moet stilstaan als jouw leven in het teken staat van leren en groeien als persoon! De maan is een planeet dat astrologisch gezien veel invloed heeft op de manier waarop we emoties voelen, hoe ons onderbewustzijn werkt en welke trauma’s wij wegstoppen. Tijdens de volle maan reflecteert het zonlicht via de maan en wordt de energie op ons gestraald. Deze reflectie gaan we ook zelf gebruiken als terugblik van de afgelopen periode, want de volle maan draait om reflectie, afsluiting en het krijgen van nieuwe inzichten. Het dichtklappen van een oud hoofdstuk zodat je aan je volgende boek kan beginnen tijdens de nieuwe maan. Een goed moment om dus te gaan terugblikken, je lessen op te schrijven in jouw journal en te mediteren om jouw onderbewustzijn open te zetten tijdens de volle maan

Vandaag 28 januari staat de volle maan in het sterrenbeeld Leeuw, een flamboyant maar vurig sterrenbeeld dat zijn warme energie gebruikt om de wereld voor iedereen een stuk mooier te maken. Een sterrenbeeld dat trots en kracht uitstraalt naar de buitenwereld, maar waar van binnen meer aan de oppervlak speelt dan we laten zien. Daarom laat de komende volle maan ons zien dat we meer in ons eigen kracht moeten gaan staan, durven te vertrouwen en zelf die Badass mindset te pakken om een wereld te creëren, maar dat we daar wel innerwork voor moeten doen door onze eigen onzekerheden onder ogen te komen. Om in jouw kracht te gaan staan, betekent het ook dat je zelf hebt moet gaan groeien om jouw angsten te overwinnen. Om niet langer bang te zijn voor wat gaat komen, maar om volledig in jezelf te durven geloven. Want Badass wordt je niet, maar dat ben je al! 

De volle maan zal ons laten zien waar de onzekerheden liggen die we liever wegstoppen en waar de winst te behalen valt. Een vurige volle maan die ons zeker een beetje zal gaan verscheuren omdat we ook dingen gaan tegenkomen waar we voor wegrennen. Omarm dit proces en gebruik het om er sterker uit te komen, want de volle maan maakt je sowieso al emotioneler dan we gewend zijn…. Ga ervoor zitten en weet dat deze shit nodig is om hier nog sterker en krachtiger uit te komen. 

 

Volle maan in Leeuw - Januari

Maannomade

Wetenschapper én astroloog. Geen zweverige shit, maar down to earth astrologe!

Instagram: @maandnomade

Lees hier meer artikelen over spiritualiteit! 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top