skip to Main Content

De volle maan in weegschaal – Maart.

Volle maan in weegschaal - Maart

De volle maan in weegschaal - Maart

Daar is het hoogtepunt weer! De volle maan van 28 maart laat ons weer reflecteren en stilstaan bij de periode die we hebben meegemaakt. Een goede spiegel die je wordt voorgehouden en dus een goed moment om je in te lezen bij hoe de volle maan in Weegschaal jou gaat beïnvloeden!

De maan staat voor ons onderbewustzijn en onze emoties, waardoor deze tijdens de volle maan kunnen gaan opborrelen. Naast de usual slapeloze nachten, zorgt deze volle maan ook voor een hoop gedachten die je hoofd best eens moe kan maken. Gelukkig zorg Weegschaal letterlijk voor de balans waardoor we niet emotioneel bevangen gaan worden, maar wel aan het denken gezet gaan worden. 

De volle maan laat ons terug kijken op de afgelopen periode en man, die was niet zuinig. Door Covid zijn we uitgedaagd, uit onze comfortzone gehaald en flink opgeschud. En dat merken we nu nog steeds. Daarom is deze volle maan erg welkom, want sta eens stil bij hoe jij beïnvloed bent. Hoe voel jij je op dit moment echt en welke angsten heb je? Als luchtteken zet Weegschaal ons aan het denken, waardoor je hoofd wel eens overuren kan gaan maken… Omdat Weegschaal staat voor balans, staat deze volle maan ook voor selfcare. Want hoe goed zorg jij nou echt voor jezelf? En waar heb je nou echt behoefte aan? Zeker in drukke tijden is voor ons zelf zorgen iets dat er bij in schiet, maar deze volle maan zet deze rush weer on hold. Geen tijd om onszelf te verliezen dus!

Een goed moment om dus je meditatie op te pakken en naar binnen te keren. Deze volle maan wordt ook nog eens versterkt omdat de maan zo dicht bij de aarde staat dat we haar een supermaan noemen. Door zo dicht bij de aarde te staan, voelen we haar energie extra sterk. Gebruik daarom deze volle maan om naar binnen te keren, want dankzij de volle maan staat je onderbewustzijn open en kan je dieper mediteren. Tijd om jezelf open te stellen voor wijze lessen, want alhoewel het Internet vol staat, heb jij de wijsheid toch echt zeker in pacht…

Wil je meer lezen over spiritualiteit? Klik dan hier

Wetenschapper én astroloog. Geen zweverige shit, maar down to earth astrologe!

Instagram: @maannomade

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top